събота, 7 декември 2013 г.

Новият PR ъпдейт на Гугъл - 6 декември 2013

PR ъпдейт на Гугъл - 6.12.2013


Сигурно вече сте забелязали, че от Гугъл пуснаха новият PR ъпдейт. Датата на най-новото обновяване на PR (Page Rank) на уеб страниците е 6 декември 2013.

Моментално по форумите започна да се коментира новия PR Update, като всеки споделя как той се е отразил на сайта/сайтовете му. Все още е рано да се даде оценка на влиянието на ъпдейта. Едни уебмастъри споделят, че ранговете на сайтовете им са се повишили, други казват обратното (което е напълно нормално).

Принципно уебмастърите не би трябвало да са изненадани от PR ъпдейтите, но специално с този, случаят не е такъв. Това е продиктувано от поредната подвеждаща информация, изнесена от небезизвестният Мат Кътс, който преди около 2 месеца каза, че би се учудил, ако види обновяване на PR-а до края на годината. Т.е. самият г-н Кътс е останал изненадан, какво тогава остава за "непросветените" уебмастъри? След "неочакваната изненада" той си "изми ръцете", като сподели, че ъпдейтът е пуснат, защото така е било по-лесно за екипът на Гугъл, да извърши дейност по някаква друга задача.

Новият PR ъпдейт на Гугъл - 6.12.2013


С пускането на този, PR ъпдейтите за тази година станаха 2: 4 февруари 2013 г. и 6 декември 2013 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар